Alla inlägg under oktober 2008

Av Tin - 18 oktober 2008 09:13


God morgon kära bloggare och välkomna till mitt "helgjobb"!

Jag ska under hela helgen och fram till måndag kväll vara kennelskötare!!! http://www.villarosa.se

Jag har haft fullt upp här på morgonen med rastning, städning och utfodring av alla hundar.

Här är fantastiskt fint och att det är en kennel här förstår man så fort man öppna dörren. Det går inte att förklara, det måste ses. Jag ska visar er under helgen och lägga in bilder.

Nu har jag mer jobb som väntar. Valparna ska få städat! De är underbara....vänta lite...här står på listan över arbetsrutiner...kela och gulla med dem så mycket du har tid och lust ;) Klart att jag ska de är ju underbara de små liven som nu är fem veckor.

Nu måste jag fortsätta jobba och återkommer med bilder.

Av Tin - 17 oktober 2008 14:41


Jag "bryter" mig in här en liten stund men jag har inte tid egentligen

för jag måste packa för att kunna ge mig av på nästa "jobb" i kväll. Det ska bli såååå

spännande! Himmel! vad ska jag ha med mig? Festkläder? tror knappast det ha ha! I kväll blir det genomgång med "ägarna" och jag ska dokumentera allt noga och väl och i morgon ger de sig av tidigt, tidigt. Då ska jag ta hand om allt hela helgen. Hoppas de kan koppla av och inte ha bekymmer om mig och hur jag klarar det.

Men i morgon ska jag visa mitt tillfälliga jobb och får jag problem så hör jag av mig till er. Jag hoppas att teknikens värld funkar dit jag ska så ni kan följa mitt arbete här på bloggen. Jag får väl någon liten ledig stund hoppas jag:)

Nu måste jag packa!

Av Tin - 16 oktober 2008 21:54


 Visst är det mysigt, eller hur? Tänkte att jag skulle koppla av och tända lite ljus här på bloggen. Ljus sprider ett "lugn" och det behöver vi alla. Att efter en häktisk dag entligen sätta sig ner och känna hur man långsamt kopplar av och hinner "landa" innan läggdags, är ett måste för kroppens välbefinnande  Här sitter jag med kaffe och tända ljus och bara njuter.

Av Tin - 16 oktober 2008 20:37




Sitt stilla!!!

Säg CHEESE...!

Så där nu var det klart!

Bra nu kan du fortsätta läsa.

Nu ska jag framkalla bilden.

Jag är så nyfiken vem som läser min blogg och jag skulle bli jätteglad om du skrev några rader här också.


Av Tin - 16 oktober 2008 20:16


Oj vad kontorsråtterna har slitit dag. Jag och min kollega

 är snart allt klara med inventeringen men så har vi legat i för att få så mycket som möjligt klart i dag. I morgon ska allt vara färdigt och då avslutar vi detta projekt. Den sista timman kunde vi inte stava så trötta var vi. Men det har verkligen varit ett roligt uppdrag och vi har jobbat bra tillsammans. I morgon ska jag stanna till vid cafét och köpa något gott till förmiddagskaffet. Det är vi väl värda! Så sitter du V och läser här nu, så vet du att jag fixar det;)

Nästa vecka ska vi börja på ett helt annat projekt men det får jag berätta om då.


Ska skriva en kom i håg lapp.

Köpa....


Av Tin - 16 oktober 2008 07:28

Det tröttsamma vädret bara fortsätter, uch! vad trött jag blev.

Men det är bara att gå upp och se glad ut när klockan ringer men fy sååååå trött.

I dag är det torsdag och snart slut på denna arbetsvecka så den känslan gjorde mig lite piggare.

Jag slapp gå ut med hundarna för det gjorde maken idag och ibland är det skönt att slippa en blöt dag som denna.

Nu ska jag snart åka till jobbet och det ser jag framemot. Det är skönt att se ett avslut på det projekt jag jobbar med nu. Vi hörs!

Av Tin - 15 oktober 2008 21:12

Behöver gå och lägga mig tidigt i kväll för i morgon ringer väckarklockan tidigt. Det tröttar att träffa en väldans massa människor. Sängen skriker "kom och lägg dig för tusan"!!! Jag ska...om en stund...ska bara förbereda för morgondagen. Ska bara och ska bara, så är klockan sent igen...som vanligt.

Men nu säger jag....

Av Tin - 15 oktober 2008 20:17

    


Nu börjar det lugna ner sig i vårt hus. Hundarna har lekt färdigt och ligger utmattade på varsin sida om min stol. Så söta! Jag är så sugen på att ändra om här hemma, piffa till det och höja mysfaktorn. Det behövs så här i höstrusket.

Tänkte ta några dagar ledigt från jobbet längre fram och bara göra detta. Jag känner att jag behöver några "göra vad jag vill" dagar och gå här i myskläder i lugn och ro.

Jag bara längtar!


Ovido - Quiz & Flashcards