Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Tin - 22 januari 2009 19:53


Tyger, tyger och åter tyger har tagit över hela köket i dag. Som projektarbete i skolan ska vår dotter sy ett överkast i modern lappteknik.

Som mentor har hon valt mig att hjälpa henne med detta.(sträcker på mig, bara jag nu klarar av det?  ja ja, lugn och fin nu, inte bita på naglarna)


Det är inte klart än.  Färgen på bilden är "dassigare" än verkligheten. Det är härligt lila och svart.


Fredag i morgon och en arbetshelg väntar. Men det är ändå skönt att jobba fredag dag, för då blir kvällen ledig i alla fall. En fredagskväll med god mat och tända ljus vill jag inte missa. Sedan tror jag inte resten av familjen har det särskilt kul när jag jobbar. Nä ej då, de sitter bara här och längtar efter mig.....i varje fall, Harry och Lisa.


Ledig fredagskväll med mys? I morgon ska sonen ha LAN här med några kompisar och till alla er som inte vet vad detta innebär, så sitter de uppe hela natten och "spelar" på sina datorer.

Försöka sova då den som kan! Får väl fixa öronproppar för jag börjar jobba tidigt på lördag.


Nu tycker jag att det är kul när ungdomar vill komma hem till oss och så har man lite koll samtidigt. Alla tar med sig sin dator, kudde och täcke, ooooom de skulle få för sig att sova.

Vi hämtar pizza till dem och godis och läsk köper de själva.

Det går ju åt en del under en hel natt. Lite extra energi, ni vet.


Nej nu får jag kolla dottern här så hon inte syr alldeles galet. Men det ser ju riktigt bra ut! Det blir ursnyggt! Funderar på att sy ett mig själv också men i längder.


God natt i fall vi inte hörs mer i kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards