Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Tin - 4 januari 2009 23:36


Tog "lilla" rundan med hundarna innan läggdags, jisses vad kallt, tio minus!!!

Nu ska jag krypa ner i min goa säng med hopp om en god sömn.

Ingen som snarkar, inga hundar som kliver över benen, inga ungdomar som kommer med nattbussen (de ligger och sover), ingen väckarklocka som skrålar (har sovmorgon), ingen rinnande näsa (Ååååå vad härligt,förkylningen är nästan över).


God natt alla mina vänner!

Av Tin - 4 januari 2009 21:34


Mmmm, måste man ha nyårslöften?

Naturligtvis inte!

Skulle man misslyckas blir man bara besviken och trött på sig själv och hur kul är det?

Inte alls! Därför har jag aldrig några.

Däremot brukar jag ställa mig själv frågan, vad vill jag göra i under detta året som är bra eller roligt eller "både och", helst?

Det kan vara precis vad som helst som piggar upp min vardag från smått till lite större. Något att se fram emot och bli glad över. Det kan vara en stund, dag eller under en längre tid men det viktigaste är att det inte är pest och pina och ett tvång. Jag ska kunna känna glädje i vad jag gör.

Vi behöver massor av detta mer än ett brutet nyårslöfte.











Av Tin - 4 januari 2009 21:15


Äntligen kan jag sätta mig ner och skriva lite här på bloggen. Arbetet började klockan sju i morse och avslutades för en stund sedan. Att jag är trött är bara förnamnet. Vi är så lite personal under helgen och det går bra om allt är som vanligt men är det "ovanligt" skulle jag önska att jag kunde klona mig.

I dag har det varit en sådan dag, "ovanlig", men det är bara att försöka lösa allt till det bästa, mer kan jag inte göra.

Skönt att ha en ledig förmiddag i morgon och hinna ta igen mig lite.



Ovido - Quiz & Flashcards