Alla inlägg under januari 2009

Av Tin - 25 januari 2009 21:39


Sitter här och njuter av en kopp kaffe. Ja ja, jag vet att det är sent men jag har inga problem att dricka kaffe innan läggdags.

Jag kommer att somna så fort jag lägger ner huvudet på kudden för jag är riktigt, riktigt trött.


Funderar på vad jag ska hitta på  i morgon. Jag känner bara för att göra något riktigt kul men vad.....hmmm?


Får nog sova på saken


Natti Natti!

Simma lugnt! 

Av Tin - 25 januari 2009 19:01


Min arbetshelg är över för denna gång och nu har jag tre lediga dagar framför mig! Hur skönt är inte det på en skala från ett till tio?


När ni nu har ångerst för att det är måndag och arbetsdag i morgon, kan jag bara koppla av och njuta av det som är kvar av söndagskvällen.


Men det är väl ändå rättvist! Jag har ju jobbat en massa timmar i helgen när ni har varit lediga. Nu kommer min "lediga helg" och det känns underbart skööööönt.


Nu ska jag gå en promenad bland bloggarna och se vad ni haft för er medan jag har arbetat.


Vi hörs!







Av Tin - 24 januari 2009 21:29


Äntligen kom stunden när jag fick "ta av" mig larmet och gå och byta om. Det har varit en bra dag på jobbet men det är det när man har kontroll på allt och inget oväntat händer.


Väl hemma, hänger jag av mig jackan och möts av tystanden, himmel så skönt. Ja, fast innan jag "hörde tystnaden hälsade Harry mig välkommen hem. Han gör det länge och grundligt. Lisa är mer balanserad och hälsar som väluppfostrade hundar ska göra.


Det luktar kaffe! vilket välkomnade och en semla, mums!

I natt ska jag sova gott. Inga LAN-killar som hojtar natten igenom. Jag ska bara sova, sova, sova. Inga drömmar ska ens störa mig.

Ungdomarna har åkt till stan! Va sa du? TILL STAN!!!

Okey, samlar mig lite. När kommer de hem....sent naturligtvis.....ja ha.


Kan jag få några timmars sömn i natt. Jag tackar på förhand. Hoppas ungdomarna tänker på sin stackars lilla mor och kommer hem....inte allt för sent.








Av Tin - 24 januari 2009 15:21


Jag jobbar fortfarande....har bara en "långrast" och innan kvällspasset. Tur att jag har nära till jobbet och kan köra hem och vilken tur! Det var dags för hundarna att gå ut när jag kom hem. Kan fundera på om familjen har lite koll på klockan.....hmmm.

Inga negativa tankar, nej givetvis var det bara en slump!


Skönt var det att ta en runda med de fyrbenta i det blöta och trista vädret. Det var precis vad jag behövde, lite frisk luft och hämta ny energi och det kan behövas en dag som denna med alldeles för lite sömn.


När jag kommer tillbaka till jobbet ska jag göra allt jag gjorde på morgonen fast i omvänd ordning. Det låter kanske lite lustigt, men för ni som vet, fattar precis.


Ska väl försöka hinna lägga upp benen en stund för det kan verkligen behövas.

Vi hörs kanske senare om jag inte slocknar innanför dörren i kväll.


Av Tin - 24 januari 2009 06:05


Klockan är bara lite över sex och här sitter jag klar för att snart börja jobba.


Här har det varit "nätarbete" hela natten och min sömn har varit till och från.

Men nu ska jag vara pigg och glad eller hur (har ett stort leende på läpparna) för en sur och trött arbetskamrat vill jag inte vara.


Men jag ska ärligt erkänna, jag hade gärna stannat hemma idag så när klockan ringde, ja jag hade väl somnat till precis, så tänkte jag... Kan ingen vänlig människa komma och säga, snälla du, ligg bara kvar. Du kan ta en ledig dag i dag. Jag väntade en stund....men det kom ingen naturligtvis.


Nu måste jag dra till jobbet. Ha en riktigt skön lördag ni alla som är lediga. Jag ska försöka göra det bästa av min jobbdag.



Av Tin - 23 januari 2009 23:41


Nu ska jag försöka sova lite. Arbetsdag i morgon och måste vara glad och pigg när klockan ringer.

Men det är inte lätt, att sova när det är massor med ungdomar som sitter och....


Jag har inte räknat dem precis men det låter som om de är väldans många!!!

Kanske jag inte fick med alla på bilden här och någon var säkert på toa.


Det är väl lika bra att stoppa dessa i öronen...

Men det är ju lite korkat, då hör jag inte väckarklockan i morgon. Tänkte inte på det.

Jag får väl lägga kudden överhuvudet så hör jag dem inte.

Ni ska bara höra vilket liv det blir när det går bra i spelet...eller också inte.


Jag gör ett försök att sova. Jag måste, jag måste......


Natti!



Av Tin - 23 januari 2009 19:20


Vad har ni för er denna fredagskväll? Vi har precis "smäckt" i oss var sin stor pizza! Ja ja ja, jag vet, mycket fett och jag har säkert lagt på mig 2 kg. Men vet ni vad?

Dåligt samvete för att jag ätit pizza, har jag inte. Jag har ätit så sunt hela veckan och ibland är det skönt att inte bry sig.


Resten av kvällen blir att sitta och "päsa" framför TV:n och dricka kaffe och en god glass med sliskig kolasås mumselimums!!!


Måste ju se hur det går för deltagarna i Let´s Dance som har blivit familjens fredagsnöje. Ja inte sonens, han lirar CS

med sina kompisar och har tagit över hela "mittenrummet".

De har LAN!!! Jag kanske ska vara med....hmmmm?


Det blir nog dansen...förmodligen.



Av Tin - 22 januari 2009 19:53


Tyger, tyger och åter tyger har tagit över hela köket i dag. Som projektarbete i skolan ska vår dotter sy ett överkast i modern lappteknik.

Som mentor har hon valt mig att hjälpa henne med detta.(sträcker på mig, bara jag nu klarar av det?  ja ja, lugn och fin nu, inte bita på naglarna)


Det är inte klart än.  Färgen på bilden är "dassigare" än verkligheten. Det är härligt lila och svart.


Fredag i morgon och en arbetshelg väntar. Men det är ändå skönt att jobba fredag dag, för då blir kvällen ledig i alla fall. En fredagskväll med god mat och tända ljus vill jag inte missa. Sedan tror jag inte resten av familjen har det särskilt kul när jag jobbar. Nä ej då, de sitter bara här och längtar efter mig.....i varje fall, Harry och Lisa.


Ledig fredagskväll med mys? I morgon ska sonen ha LAN här med några kompisar och till alla er som inte vet vad detta innebär, så sitter de uppe hela natten och "spelar" på sina datorer.

Försöka sova då den som kan! Får väl fixa öronproppar för jag börjar jobba tidigt på lördag.


Nu tycker jag att det är kul när ungdomar vill komma hem till oss och så har man lite koll samtidigt. Alla tar med sig sin dator, kudde och täcke, ooooom de skulle få för sig att sova.

Vi hämtar pizza till dem och godis och läsk köper de själva.

Det går ju åt en del under en hel natt. Lite extra energi, ni vet.


Nej nu får jag kolla dottern här så hon inte syr alldeles galet. Men det ser ju riktigt bra ut! Det blir ursnyggt! Funderar på att sy ett mig själv också men i längder.


God natt i fall vi inte hörs mer i kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards