Direktlänk till inlägg 2 oktober 2008

Usch! tänk om jag trampat på en groda!

Av Tin - 2 oktober 2008 20:03


Har varit ute med hundarna. Det är blött och mörkt ute och en massa små grodor hoppande på vägen. Hoppas jag inte har trampat på något för det är synd och väldigt äckligt.

Kvällsrundan har inte precis varit njutbara de sista dagarna och det är inte utan man känner en längtan tillbaka till de ljumma sommarkvällarna.

Men snart blir det roligare när alla ska fram med "stakarna" och stjärnorna i alla fönster. Visst! det är två månader dit, men hur fort kommer inte det att gå?  Då är det mycket roligare att vara hundägare och se vem som är först med att tända ljusstaken. Vi hundägare, har fullständig kontroll på detta.

En granne är livrädd att inte vara först i år så han har inte tagit ner en stjärna sedan förra året! Eller också har han glömt den, jag vet inte så noga.

Hur som helst så är frågan om vi ska diska honom, för jag tycker att det är fusk! Ska höra med de andra hundägarna hur vi ska göra.

Ska lägga mig tidigt i kväll för i morgon ska jag på utflykt.

Hoppas det blir lite bättre väder än idag. Det blir roligare då. Så nu säger jag god natt och sov gott!




 
 
penzel`ns FAMILJELIV

penzel`ns FAMILJELIV

3 oktober 2008 10:55

DISKA FUSKAREN! han får Inte var med i tävlingen, tycker inte jag. denna visar ju bara hur bekväm, eller hur ofantligt tråkig han är som inte ser poängen med att bara ha stakar i fönstren vissa perioder på året. Det är ju som om att man skulle ha en midsommarstång jämter julgranen. det förstör ju hela grejjen. Nä! DISSA LATMASKEN!

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

storasyster

4 oktober 2008 08:47

vad tog utflykten vägen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tin - 24 november 2009 12:18

Att skriva här i bloggen har varit väldans kul...men var sak har sin tid eller hur? Jag borde ha väldans spännande saker framöver att skriva om men det tänker jag inte göra...   Jag har fått ett nytt jobb som teamledare och det ska bli så spänn...

Av Tin - 18 november 2009 23:14


Min lilla prinsessa...         

Av Tin - 18 november 2009 23:07


Visst är jag en snygging....        Harry...mattes bus! ...

Av Tin - 3 november 2009 18:19


   Lisa och Harry   Snällt sitter de nyklippta vovvarna och väntar på matte som gör sig redo för en promenad.     ...

Av Tin - 3 november 2009 10:06

Lisa är den förståndige av hundarna och hon vet så väl vad som är på gång...klippning. Då har man ju inte så bråttom in precis, nä då, då kan man springa i trädgården, vara väldans upptagen och jag kan ropa mig hes...för hon hör inte...vill inte... ...

Ovido - Quiz & Flashcards