Alla inlägg den 14 september 2008

Av Tin - 14 september 2008 18:53


Arbetsdag i morgon igen! Jag vill att det ska vara helg lite till. Den gick alldeles för fort.

Jag trivs för det mesta jättebra på mitt arbete men man måste lära sig att inte säga vad man tycker! Det finns alltid någon som du "trampar på tårna" och det får du höra också. Det stannar inte vid det utan allt gammalt dras också upp som andra har "sagt vad man tycker". Där finns många starka viljor på både gott och ont. Men om man har en stark vilja kan man också vara ödmjuk.

På mitt jobb är det omöjligt att enas om att göra en julaktivitet tillsammans. Kommer det upp förslag på anslagstavlan om en sådan har du att välja att följa med eller inte. Men säg för all del inte något om vad du tycker om förslaget!!!

Nu är det så att denna aktivitet ska vara för trivseln på arbetsplatsen men hur kan detta bli bättre när man måste dela på sig för att vi inte kan enas och gå på olika sådana.

Tänk om vi kunde vara lite mer ödmjuka som människor. Lära oss att lyssna! Man behöver inte ha samma åsikt men man behöver inte heller förvandlas till en eldsprutande drake om inte någon tycker som du!

Det är bättre att vara en ängel än en ilsken drake. Alla skulle då må mycket bättre!

Av Tin - 14 september 2008 14:41


Detta är "tysta skogen". Vi har själva hittat på namnet för att barnen ska veta att i denna skogen, skriker man inte. Här ska man prata så tyst man kan för att inte skrämma de vilda djuren. Men sanningen är att vi, vuxna också vill njuta av skogen utan en massa skrik. Men det säger vi inte, ha ha. Det är skönt att vandra omkring i den mjuka mossan. Barnen älskar tysta skogen och hundarna med som kände spåren av vilt och glada blev vi när vi efter en stunds letande hittade hösttrattisar!

Som avslutning grillade vi korv, mums, mums! Vi var riktigt hungriga efter vandringen.





Av Tin - 14 september 2008 08:54


God söndag på er! Ja då, vi är redan uppe, några av oss i alla fall. Ut i skogen ska vi gå...la la la la. Packa korgen med korv, dricka, senap och ketchup.

Upp och hoppa nu! vi åker om en stund.

Senap ja, jag köpte ju Johnny`s, söt stark, den måste jag ta med. Hoppas vi hittar.....

Ovido - Quiz & Flashcards