Alla inlägg den 23 september 2008

Av Tin - 23 september 2008 21:10


Nä, det här håller inte, jag kan inte gå omkring och se ut som sliten skur-

kärring. På lördag är det jag som ska åka till stan och köpa mig lite snyggt.

Här går jag fortfarnde och sliter på sommarkläderna. Usch vad trött jag blir på mig själv när jag ser ut på detta viset. Men det är inte så lätt att köpa kläder längre för det är lätt att det blir fel. Alltså om det blir för ungdomligt eller tantigt. Det är viktigt för folk lägger så mycket värderingar om hur kvinnor ska klä sig. Rätt kläder för rätt ålder! Men vilket är rätt för mig? Nått mitt i mellan kanske, men hur ser det ut.

Jag har ingen aning och....jag bryr mig inte ha ha ha!

Nu ska skurkärring gå och lägga sig, GOD NATT!


Av Tin - 23 september 2008 19:22

                                             

Nu har jag varit ute och fått frisk luft efter en härlig kvällsrunda med hundarna. Det är en sådan bra tänka och fundera på allt runda.

Jag funderade på hur det skulle vara att bo nämre staden. Är lite trött på denna "hålan" eller kanske det beror på att man vill ha en förändring, göra något nytt. Men feg är vad jag är, det erkänner jag. Men inte bara det, jag är kräsen också. Jag vill ha något mindre hus med en liten trädgård. Allt ska vara lagom och hanterbart och få tid över till annat kul. Men var finns det huset? Bara i mina drömmar kanske.

Av Tin - 23 september 2008 16:55


Haft en himla bra dag! Har både jobbat som kompetens-

inventerare och skådespelare. Dagen har känts lång och det kan ju bero på att jag varit uppe väldigt tidigt i dag. Det känns nu kan jag säga. Men dagen har absolut varit kanon och det har blivit mycket gjort. Det märks om inte annat i almanackan som ordentligt börja fyllas med tider.

Som kompetensinventerare har jag idag bokat tider med chefer och deras arbetslag. Frågor jag kommer att ställa är bla Vilka utmaningar står de inför i framtiden och vad behöver de för att fixa dem.

Sedan var det teater för resten av dagen. Jag tror att det blir riktigt bra. Den handlar om arbetsglädje.

Nu är jag bara så hungrig på en riktigt god hemlagad middag men det orkar jag inte laga och ingen i huset heller förmodar jag. Frallor, gott pålägg och björnbärskräm får duga.

Av Tin - 23 september 2008 05:44


Åååå! så de kan bli! Här sitter jag färdig och klar...alldeles för tidigt.

Jag vet inte hur jag ställde klockan igår eller om jag har fibblat på den i natt. Hur som helst, jag vaknar, tittar på klockan och ser att den "lilla röda" inte lyser (markering för att alarm är på). Himmel vilken tur att jag vaknade i rätt tid!

In i duschen, på med kläder och så lite färg i ansiktet. Går ut i köket och ser på klockan där att jag gått upp en timma förtidigt. Ja, så nu sitter jag här...

Vet inte vad jag ska skylla på?

Jag har tre alternativ, 1. För mycket i huvudet....2. Sovit oroligt (vilket jag gjort, "någon" snarkar)...3. Demens på gång.

Jobbet i dag är sannerligen kul. Först ska jag jobba med kompetensinventering och därefter spela teater.

Träna och träna så varje replik sitter som spiken i kistan.

Teater som jobb! Fantastiskt kul!

Hur mycket är klockan nu?

Himmel! Vad ska jag nu hitta på? ha ha

Ovido - Quiz & Flashcards