Alla inlägg den 16 september 2008

Av Tin - 16 september 2008 23:35


Mamma mia! vilken kväll! Det blev bio, men först var vi och åt på Monmartre, där de gör stans godaste pizza!

Godis måste man ha på bio så det köpte vi naturligtvis fast vi var ordentligt mätta redan. Mamma mia var så bra som alla har sagt och med musik som man kan utan och innantill. Godiset blev också uppätet.

Nu är klockan sent och läggdags, får skriva mer i morgon.

NATTI NATTI!!!


vänta lite....i morgon blir det Bruna bönor och fläsk till middag...skönt att slippa tänka på det....skulle bara säga det...natti igen!




Av Tin - 16 september 2008 17:20


Att föreläsa under tre timmar kräver sin planering. Jag har under eftermiddagen förberett detta. Värdegrund är ämnet! Värderingar, människorsyn, kroppsspråk och mer där till. Det är vårdelever som ska ta del av den. Mycket spännande. Jag älskar detta! Det är härligt att "röra runt i grytan"! Det som kanske var självklart kanske inte är det längre...

Nåväl, hemma igen och en långpromenad med hundarna. Det är ett skönt sätt att varva ner och låta tankarna irra fritt.  Min dotter har skoskav och bara kunnat gått kortrundor i dag och det var ju tur för mig som behövde detta. Såg fram emot en vanligt lugn kväll när mannen ringer från sitt jobb och fråga om vi ska gå på Bio. Vi kan äta en bit mat innan, föreslog han.

Jag som hade löst middagsmaten så finurligt i kväll. Bruna bönor med stekt fläsk. Vad är det för fel på det? Nej, det är mycket bra för bruna bönorna är i vakum förpackade korvar och fläsket lika så. Då är middagsmaten fixad tills i morgon! Bra!

Han kommer snart...ska jag se "mamma mia" eller stanna hemma?

Ovido - Quiz & Flashcards