Alla inlägg den 11 september 2008

Av Tin - 11 september 2008 22:42


Kom nu hundarna så får ni springa ut och kissa en sista gång. Matte är trött och det är arbetsdag i morgon. Lek nu inte med paddorna! Förbaskade paddor som kommer fram när det regna.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Ja visst! jag måste ställa klockan. Det räcker om jag går upp klockan sex.

Nu ska jag bara läsa en stund.....

Av Tin - 11 september 2008 21:10


Mörkret kommer snabbt om kvällen vilket märktes när vi tog hundarna på kvällspromenad. Det började skymma när vi gick ut och det var riktigt mörkt när vi kom hem igen. Nu är det dags att ta fram reflexer. Det har regnat av och till hela dagen men jag har inte märkt så mycket av det för jag har arbetat. I dag har varit en sådan många järn i eldendag. Först några timmar på äldreboendet för att sedan förflytta mig till möte och planering av kvalitétsmässan i oktober. Jag avslutade dagen med att planera för kompetensinventering i alla arbetslagen. Hösten närmar sig. Det märks i almanackan som börjar fyllas på efter sommarens ledighet.



Av Tin - 11 september 2008 16:58


Min pappa skulle fyllt år i dag men han dog för flera, flera år sedan. Jag har varit vid hans grav med en otroligt vacker bukett som jag alltid gör denna dag.

Min pappa var en skojfrisk person som ofta skojade till det för oss barn. Han var lite speciell med sitt tjocka mörka hår och alltid solbrun. När andra farbröder var klädda i kostym kom han i jeans med skjortan uppknäppt vid halsen där hans silverkedja blänkte.

Han körde en amerikanare så visst var han annorlunda min pappa.

Till mig köpte han alltid gula karameller för när jag var barn var gult min älskningsfärg.

Trots att det är så många år sedan han dog kan jag fortfarande höra hans röst i mitt huvud.

Jag är inte ledsen längre men visst hade det varit roligt att få prata några ord med honom.

Ovido - Quiz & Flashcards