Alla inlägg den 27 september 2008

Av Tin - 27 september 2008 23:00


Vad tyst det blev i huset när tjejerna drog till stan. Nu sitter vi här och dricker kaffe och hundarna ligger utslagna på golvet. Men det är faktiskt ganska skönt att sitta och inte göra något särskilt. Det är skönt att bara få vara, förstår ni? I morgon ska INGEN iväg och jobba och det var länge sedan. Sovmorgon för ALLA! Det är väl fantastiskt!

Hundarna också, för de går inte upp förren jag sätter fötterna på golvet.

Ja, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda. Har inget bestämt och varför ska man ha det?  Vi tar den som den kommer.




Av Tin - 27 september 2008 20:18













Stackars Harry och Lisa som inte få vara med på tjejkvällen

Harry vill ju så gärna hälsa på tjejerna men risken är att hans "hopp upp och hälsa jätte mycket" river sönder deras tunna strumpor. Välsignade kompostnät! Det är bara att ställa upp det efter behov för att stänga av och Harry får snällt stanna på "rätt sida" om det i kväll.

Tjejerna verkar att ha kul och snart bär det väl av till stan.

Undrar om jag får följa med? Jag har ju ny jacka och kjol.

Nej visst, det är ju jag som ska ligga vaken nu och vänta och vänta och titta på klockan och undra. Glömde det ett tag. Men det hade varit härligt med en riktig tjejkväll eller vad säger ni alla mammor? Undrar vem som skulle sitta uppe och oroa sig för oss då?

Nu kommer en av tjejerna till Harry för att hälsa. Vilken lycka Harry! Han hälsar riktigt fint faktiskt! Bra Harry!

Av Tin - 27 september 2008 17:56


Bordet är dukat och där ligger duken jag köpte på Indiska.

Nu ska hon (dottern) bara laga till en taccobuffé till sina gäster, nja... hon säger kompisar. Nå väl, jag får väl hjälpa till i köket. Har hon inte börjat än!!! Okey, då börjar inte jag heller än utan tar lite kaffe och äppelkaka.

Jag tar lite extra vispgrädde. Speglarna var ju ovanligt snälla i provrummen i dag. De kanske har bytt ut dem eller också funkade inte alla lamporna. Hur det än var bryr jag mig inte, inte i dag. Det är ju lördag.


Av Tin - 27 september 2008 17:32


Innan jag somnade i går kväll fantiserade jag om alla snygga kläder jag skulle köpa, hur de skulle se ut och i vilka färger. Jag kan säga så här, att i vår stad har de inte de affärerna med de kläderna jag hade funderat ut. Synd!

För de var verkligen snygga och passade mig perfekt!

Min dotter var med mig i dag, på både gott och ont vill jag tillägga. Bra att ha smakråd men sedan ska hon kolla, prova och göra det länge och klockan går och jag har inte lust att titta på kläder nått mer. Men jag köpte en jacka som jag är jättenöjd med. Ett bra pris också! En snygg kjol men ändå inte för snygg om du förstå, man kan ha den när som.

En snygg halsduk är pricken över i:et till en snygg jacka.

Sedan lite scrub till ansiktet och clear-upstrips som rengör på djupet vid haka, näsa och panna. Men de får jag nog inte ha i fred för ungdomarna som också ville prova dessa.

Blå ögonskugga har jag inte haft på länge och man måste ju förnya sig. Ja, det var väl allt...ja dotterna fick en klänning också...naturligtvis...tack snälla mamma ska du säga!

Just det! jag köpte en duk på Indiska också.

Nu måste jag kolla hur dotterna dukat bordet för sina gäster. Måste ta en bild!





Av Tin - 27 september 2008 15:22



Sitter är med bästa väninnan och tar ett glas vin så här på lördag-

eftermiddagen.

Ni undrar väl om jag hittade något snyggt i stan? Okey, jag ska snart visa. Det blev kan jag erkänna...som vanligt...inte så mycket.  Men det som det blev, är jag väldigt nöjd med.

Nej men vad klockan är mycket! och här sitter jag som om jag hade all tid i världen. Om några timmar ska dottern ha tjejträff här och äta lite gott innan de ska ut på stan och roa sig. Men det var så mysigt att sitta här och varför stressa. Nej just det! Hon får väl laga maten och duka bordet! Det är ju hennes gäster för tusan! Häll upp ett glas till Maggan! Tack tack! Jag njuter...vilken härlig lördag!

Ovido - Quiz & Flashcards