Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Tin - 21 mars 2009 21:40

Välkommen till Robinson


Vad säger ni....skulle ni följa med om ni fått chansen....till Robinsonön.

Bo i träsket bland knott, ödlor och andra mer eller mindre småäckliga kryp. Ingen mat och så en massa regn.

Lukta skunk hela tiden och inte kunna borsta tänderna.


Lite spännande hade det nog varit, ett annorlunda äventur eller hur? Undra hur länge man fått vara kvar...innan man blivit utröstad....hmmmm....jag hade nog varit ett "stort hot"...*skrattar*...jag hade nog blivit hemskickad bara för det....


Det kanske är tryggast att sitta hemma i soffan och på avstånd beskåda äventyret trots allt. Där kommer jag att sitta bänkad varje lördag framöver...




Av Tin - 21 mars 2009 19:16


Ja men vi kan ta och grilla....fixa ni grillen så tar jag hundarna en runda. Denna vårdag har varit lite kylig trots solsken men på vår innegård är det alltid lä . Där kan bli riktigt gott att sitta en tidig vårdag.


Jag och hundarna gick en bra runda och på hemväg, nära vårt hus, känner jag grilldoften på avstånd.

Jag öppnar porten och släpper in hundarna som genast känner att det är något alldeles extra på gång.


Korvarna är klara och vi sätter oss vid cafébordet och njuter av denna delikata rätt. Ja men hur gott är det inte...denna första grill och då kan även korv få en att vattnas i munnen.


Hundarna har suttit och väntat på sin tur och det är att leta korvbitar i trädgården.


Nu kom min man och sa att, det ska komma snö i nästa vecka...jag håller genast för öronen, vill inte höra...snälla, förstör inte min tro att våren äntligen har kommit för att stanna.


Ha en fortsatt skön lördag! ....och du....vädergubben kan ha fel....

Av Tin - 21 mars 2009 08:09

Varför ska jag vakna så tidig när jag är ledig och när jag väl är vaken, stiger jag upp. Det kanske inte här tidigt utan lagom. Jag har ju sovit klart liksom.

 Jag gör inte som många andra...*harklar mig*...som vaknar och med ett öga titta på klockan...å inte mer, skönt!....lägger sig på andra sidan och somna om och naturligtvis börjar snarka.


Sanningen är den att jag tycker det är skönt att stiga upp tidigt och gå ut med hundarna. Man får ju så mycket av dagen, om man inte sover bort hela förmiddagen.


Ja,så här sitter jag i min ensamhet och dricker kaffe.

Hundarna är ute i trädgården och "busar" av sig efter maten. Jisses vilken fart de har!

Akta flaggstången!!! Det är ett under att de inte sprungit in i den än. Harry är väldigt mån om den. Antingen tycker han att den är för kort eller också tror han att den ska dö, för han "vattnar" den flera gånger om dagen. Lyfter på benet och slår en liten drill.

Ute är det lite blåsigt men jag tror, att solen är på gång.

Nu ska jag gå på en bloggpromenad och se om ni har vaknat.


God Morgon på er så länge!




Ovido - Quiz & Flashcards