Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Tin - 10 mars 2009 21:06


Har glatt mig så att det har börjat torka upp ute och så börjar det regna i kväll igen!

Det värsta är, att jag kan inte göra något åt det. Det är bara att försöka vara glad ändå och hoppas på bättre väder och det är minsann inte alltid så lätt...när det dröjer förlänge.


Min tredje och sista lediga dag i morgon. Alltså, jag kan inte minnas när jag varit så lat. Det känns som om jag inte gjort något vettigt alls dessa lediga dagar.

Ja men, jag har ju haft all tid i världen att pyssla, kanske vårstäda eller måla om något eller....men inget har hänt!


Jag känner inte igen mig själv! Hej! vem är du? Bor du verkligen i detta huset? Det kan du omöjligt göra för hon brukar....Men det är jag....fast kanske lite vårtrött....är jag nog....Aaaaa men và skönt! Då har jag en diagnos (pustar ut)...blev faktiskt lite orolig ett tag!

Då finns det hopp om bättring!


God Natt!





Av Tin - 10 mars 2009 15:00


Jag förstår inte riktigt det här, men min klocka går alldeles för fort. Förmodligen är det jag som inte riktigt hinner med. Visserligen är jag "lite" halvgammal men så saktfärdig har jag väl ändå inte blivit?

Oj då! (skrattar) Vilken tur att jag ser stavfelen snabbt ibland (skrattar igen) Jag råkade trycka in ett L mellan s:et och a:et!!! Det hade ju varit lite illa om jag var slaktfärdig ha ha...


Som vanligt började dagen med hundpromenad. En för mig "trogen" morgonrunda på 2,5 km. Till en början kan vara lite trött och stå och jäspa medan Harry och Lisa läser "en spännande nyhet" lite mer noggrant. De som ser mig då tänker säkert, stackars hundägare som måste gå ut varje morgon.

 Efter hand piggnar jag till och väl hemma vid dörren är jag jättepigg.


För varje dag som går ser jag naturens förvandling från att vara vinter till att nu bli vår. Vårens tecken blir fler och fler för varje dag och jag blir bara så glad varje gång jag upptäcker dem.


Under förmiddagen hälsade jag på en arbetskamrat som är sjukskriven och vi fikade och pratade bort ett par timmar.

  

Nu sitter jag här och det är redan sent på eftermiddagen.

Jag har bryggt kaffe med kardemumma och det är bara såååå ljuvligt gott!!!

Nä men nu har klockan rusat så där fort igen!

Då är det snart dags att laga middag och i kväll blir det något med köttfärs....nej inte köttfärssås! ...jag lovar.





Ovido - Quiz & Flashcards