Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Tin - 8 mars 2009 19:37

Så där ja....då var min arbetsvecka slut. Nu är det min tur att få jag vara "helgledig". Ledig i tre hela dagar! Kan det kännas bättre?... och som sagt...den som spar hon har.


Nu hoppas jag på bättre väder än det eviga regnande vi haft i dag. Allt bli mycket roligare då. Men det finns de som har varit lyckliga och ovetande om allt regn i dag, som den kvinna som kommer till kaffebordet och med ett enda stort leende säger.....Vilket underbart väder vi haft idag!!! Så soligt och fint det varit i dag! Så satte hon sig ner och drack sitt kaffe, så nöjd och glad.

Hon fick oss alla att börja skratta och naturligtvis instämma. För vad gör väl det att regnar ute när vi på "jobbet" kan ha det soligt och glatt!

Vid närmare eftertanke kan det vara detta kvinnan egentligen menade.







Av Tin - 8 mars 2009 06:23



Lika som i går, väntar en lång arbetsdag, närmare bestämt, tio timmar.

Vilken tur att jag inte låg i badtunnan halva natten utan kom i säng i tid, ja i någorlunda tid i alla fall.

Skönt att det är så ljust ute fastän klockan bara är lite över sex. Väldigt disigt är det men inte värre än att jag hittar till jobbet ;)

Måste bara ha en kopp kaffe så jag piggnar till känner jag och pigg, go och glad ska jag vara i tio timmar framåt. Elva egentligen men under en timma är det rast och då blir det ryggläge i personalrummet med kudde och pläd.

Ovido - Quiz & Flashcards