Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Tin - 17 mars 2009 13:54


Sitter här och njuter av en kopp kaffe med kardemumma........ljuvligt!

Jag har koll på klockan för snart är det dags att köra till jobbet.

Kan fundera på varför jag inte hängde ut tvätten. Det är ju verkligen torkväder men det är klart, risken hade varit att den flygit in till grannen som det stormar idag. Jag tror inte grannen vill plocka upp mina trosor i sin trädgård för att sedan knacka på och med rodnade kinder, fråga om de är mina. Ännu värre be om ursäkt att ett par blivit sönderrivna av hans rosbuske.


Nu ska jag höra med hundarna om de behöver ut och kissa innan jag åker eller om de klarar sig till "lillhusse" kommer hem. De sover ju som stockar, sötnosarna. A ja, de klarar sig!

Då ska jag bara packa ner lite frukt, ja det var väl allt.


Vi hörs!


Av Tin - 17 mars 2009 12:24


Det är värsta stormen ute i dag. Gamla löv dansar i vinden, grenar ramlar ner och det dånar och smäller MEN SOLEN SKINER, tänka sig....på min lediga förmiddag.


Det gäller att hålla i mössan när man är ute... och ute, har hundarna och jag varit och lekt i trädgården med gamla grenar som ligger överallt. Som avslutning gick vi en lång runda så nu är de nöjda och trötta och sover så gott.


Ja ha, då får väl jag snygga till mig så gott det går, för att ge mig av till arbetet. Men all frisk luft och motion jag fått kommer jobbet att gå som en dans....hoppas jag.


Ha en fortsatt bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards