Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Tin - 9 mars 2009 22:22

Har suttit här en stund och spånat på ett manus till en teater som vi ska spela i höst. Huvudet är fullt och en aning rörigt och så är det alltid innan allt faller på plats och  skådespelarna får sina repliker.


Teatern handlar om "mötet" mellan personal, vårdtagare och anhöriga i äldreomsorgen.

En teater med mycket humor men ett stort allvar bakom.

Den ska få publiken att reflektera över... "hur är jag i mötet".


Alla tips och idéer från "bloggvärlden tas gärna emot!!!


Ska fortsätta att jobba en stund till, kan liksom inte låta bli för det är bara så kul!


God Natt Bloggvärlden!







Av Tin - 9 mars 2009 18:00

Oj då, sån fart det blev på "kärringen". Vad lite frisk luft åndå kan göra! Jag säger då det...vilken tur att jag har hundar som "kör" ut mig på "vädring". Hua mej, så pigg jag blev och gick med en gång och ställde mig vid spisen för att laga middag.

Här luktar ljuvligt i mitt kök ska ni veta! Vanlig husmanskost som kotlett, potatis och grönsaker. det är väl inte så "illa pinkat" en vanlig måndag.

Ja men jag måste ju ta igen helgmaten, jag som varit på jobb hela helgen och missat den!!! Det är väl självklart!





Av Tin - 9 mars 2009 15:48



Jag måste erkänna att jag varit så lat i dag och så måste jag erkänna en sak till....jag har inget dåligt samvete för det heller, nä då, varför skulle jag?


Faktum är att här var så städat och det mesta i ordning trots att jag jobbat helgen. Det fanns inget över till mig att göra och det tackar jag för!

Jag la mig en stund på soffan och himmel så skönt! Jag drog en pläd över mig och vaknade när sonen kommer hem från skolan. Sjungande kliver han in i hallen. Vi har ett väldigt öppet hus och han ser mig där jag ligger i soffan.

Är du sjuk eller? undrar han. Nä då....jag har bara en ledig dag och är sysslolös, svarade jag.


En kopp kaffe nu och därefter en runda med hundarna så piggnar jag väl till. Det är verkligen inte så bra att "knyta" sig mitt på dagen för hur trött blev jag inte...




Av Tin - 9 mars 2009 06:35


God Morgon!


Vad ska jag upp om så tidigt egentligen? Jag som är ledig och allt.

Att ha hundar är ibland som att ha småbarn. De väcker en när det är bråttom att gå ut och i dag hade Harry en sådan morgon. Harry gick naturligtvis och la sig sedan och somnade om och det kunde jag också egentligen gjort men i bland känns det som man sovit klart.


Ja så här sitter jag nu, nyduschad men en kopp nybryggt kaffe. Det är ljust ute och dimman börjar lätta....ja ni, det känns ganska bra faktiskt...ska sitta här och njuta av kaffet och fågelsången jag faktiskt hör...nu fattas bara solen...men vem vet...

Ovido - Quiz & Flashcards