Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Tin - 4 mars 2009 17:13


Medan jag suttit här en stund har....


 ....Lisa och...


...Harry, roat sig med att leta godis i tidningsbollar. För att göra det lite roligare la jag dessa i tomma havrefraspaket.

Nu ligger de och sover på varsin fäll och jag måste sätta fart med kvällsmaten. Jag tror vi tar och festa till det med...köttfärssås och spagetti ;) Det är ju inte så ofta...*harklar mig*....fick nog något i halsen ;)


Hur som helst är det gott och duger alldeles utmärkt en onsdag. Snabbt går det också och det gillar jag.

Men gisses så här ser ut! Sönderrivna tidningar över hela köksgolvet! Men det som sagt får jag ta. Vad gör man inte för att aktivera hundar!!!


Av Tin - 4 mars 2009 16:16

Oj vad mycket frisk luft jag fått denna dag! Det gäller verkligen att passa på när det "är väder". "En hundarna och jag dag" kan man kalla den.


Jag fick ett väldigt intressant telefonsamtal i dag. En förfrågan om att utbilda sommarvikarier i omvårdnad med focus på värdegrund. Det här tycker jag är så fantastiskt kul, klart att jag svarar ja.


Jag har ju mitt ordninare jobb och trivs där, men när jag får andra uppdrag känner jag hur liksom börjar "leva". Det är svårt att förklara den känslan. Jag skulle vilja ha ett jobb där jag är ute och "stötta" arbetslagen på heltid i deras arbete därför blir jag så glad när chefer vill ha min hjälp. Jag bara älskar dessa utmaningar!





Av Tin - 4 mars 2009 10:00




Solen skiner och det verkar bli en riktigt skön vårdag.


Vilken tur för mig som har en ledig dag så här mitt i veckan.



Det är lite lyxigt att vara ledig en "vardag". Jag och hundarna blir ensamma hemma och kan göra vad vi har lust med. Under morgonpromenaden gick jag och tittade efter vårtecken. Växtligheten är på gång. Inte någon av de som stog och vänta på bussen hade mössa, absolut ett vårtecken...En man eldade gammalt ris, det är ett vårtecken.

Jag ser en kondom liggandes på marken och fundera....kan det vara ett vårtecken...hmmm....


Men fågellivet var nog det bästa denna morgon! Det inte bara syns att det är vår, det hörs också!!!



Ovido - Quiz & Flashcards