Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Jag har sett hur majblomman hjälper...

Av Tin - 23 april 2009 21:23

Har ni köpt en majblomma i år?


När jag var barn följde jag med min mamma och pappa för att hälsa på en familj. Jag tyckte det var lite kusligt i bland för fadern i familjen var sjuk och bar sig lite märkligt åt och det skrämde mig.

Mor i huset hade det minsann inte så lätt med alla sina barn och en sjuk man men trots alla bekymmer var hon en otroligt snäll och vänlig människa.

Det var jultider och mamma hade tagit med sig av julkakor hon hade bakat och vi satt kring det stora köksbordet och fikade. Man såg sorgen i ögonen på "mor i huset" som önskade att hon kunde ge en riktig jul till sin familj och medan vi sitter där knackar det på dörren och ett av barnen i huset, går för att öppnar.

In genom dörren kommer en man med en jättestor låda i famnen. Snabbt plockas koppar undan från bordet för att ge plats åt den stora lådan som ställ ned med en duns.


Mannen med lådan, säger bara God Jul! och lämnar sedan huset. Mor i huset börjar gråta av glädje när hon ser vad som finns i lådan. DÄR LIGGER ALLT GOTT SOM TÄNKAS KAN... ÄTAS UNDER JULEN!!! Åååå sa mor i huset, nu kan jag ge barnen en riktig Jul!!!


Jag förstog inte mycket av detta men mamma förklarade på hemvägen att denna familj med alla barn fick hjälp av pengar från MAJBLOMMAN.


 
 
Ammis

Ammis

24 april 2009 18:39

Vilken härlig berättelse!!!

http://ammis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tin - 24 november 2009 12:18

Att skriva här i bloggen har varit väldans kul...men var sak har sin tid eller hur? Jag borde ha väldans spännande saker framöver att skriva om men det tänker jag inte göra...   Jag har fått ett nytt jobb som teamledare och det ska bli så spänn...

Av Tin - 18 november 2009 23:14


Min lilla prinsessa...         

Av Tin - 18 november 2009 23:07


Visst är jag en snygging....        Harry...mattes bus! ...

Av Tin - 3 november 2009 18:19


   Lisa och Harry   Snällt sitter de nyklippta vovvarna och väntar på matte som gör sig redo för en promenad.     ...

Av Tin - 3 november 2009 10:06

Lisa är den förståndige av hundarna och hon vet så väl vad som är på gång...klippning. Då har man ju inte så bråttom in precis, nä då, då kan man springa i trädgården, vara väldans upptagen och jag kan ropa mig hes...för hon hör inte...vill inte... ...

Ovido - Quiz & Flashcards