Alla inlägg den 4 april 2009

Av Tin - 4 april 2009 20:14


Man tror knappast att det är sant...varmt och skönt har det varit. En underbar dag att "städa" i trädgården och vi har fått hela framsidan klar.


Lisa och Harry har varit med oss hela dagen och de tycker att det är skönt att vara ute och springa och då och då kolla vad vi gör. Det har varit många hundar som skällt på varandra i trädgårdarna runt omkring men tack och lov, bryr sig inte våra om dem.


Grillat biffar har vi också gjort, har ni prövat det?

Det är gott och enkelt att fixa. Platta bara ut köttfärsen till biffar och krydda med salt och svartpeppar och så är det bara att lägga dem på grillen.


I dag valde vi att lägga dem i hamburgerbröd med dressing, sallad och lök. Så skönt att sitta ute och äta. Det smakar alltid så gott.


Sedan satte vi fart igen...


Lite vårfint utanför porten. Vi har hägnat in trädgården just för att vi har hundar. De ska kunna springa och busa och leka säkert. Det är därför vi har en port med dörr.

Vill man komma in...får man vackert ringa i klockan som hänger vid portens vägg.


Nu är kvällen här och hundarna har slocknat och vi är också trötta men nöjda med en trevligt varm och solig dag.


Hoppas ni också har haft en bra dag!

Av Tin - 4 april 2009 19:46


Vi har väntat länge på att Lisa ska börja löpa och så äntligen i dag....är det i gång. Vi har Lisa på foder och ringde till kennel Villarosa och berättade den goda nyheten. Tanken är att hon ska paras med "Snorre" som är en riktig "snygging. Jag tror att Lisa kommer att gilla honom skrarpt.



Lisa är inte så vit i pälsen som bilden visar, hon är vetefärgad precis som en wheaten ska vara.


Lisas lugna, snälla och goa sätt och stilige Snorre som pappa....vilka valpar det blir!!!


Av Tin - 4 april 2009 19:16


Jag har fått en utmaning av Eva & Kira att visa en bild där mina hundar, Harry och Lisa utövar en rolig aktivitet.


Jag sysselsätter ofta mina hundar med olika aktiviteter, så gott som varje dag och kom att tänka på denna bild...



I en kartong full med höstlöv ligger också godisbitar gömda....en jättekul aktivitet!


När alla godisbitarna var hittade och löven utspridda över golvet sitter de och tittar på varandra. Löven har även fastnat i skägget....så snygga vi är....

Av Tin - 4 april 2009 09:30

Jag säger bara...vilket härligt lördagsväder!!! Solen skiner och morgonrundan blev bara varmare och varmare för varje minut som gick. 


Vi gick upp tidigt denna morgon...frukosten är klar och hundarna har fått mat...så nu blir det en utedag i trädgården. Vårstäda, dricka kaffe, åka till tippen, leka med hundar, grilla nått gott, njuta i massor....


Jag önskar alla en härlig och skön lördag och ta det lugnt och glöm inte bort att sätta er en stund och bara njuta av ledigheten och det vackra vädret.


Kram

Tin

Ovido - Quiz & Flashcards