Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Hurra för MAXI som vågar!!!

Av Tin - 19 december 2008 21:36


Å vad skönt att sätta sig ner i lugn och ro. Jag är trött både kropp och huvud efter min arbetsdag. Det är minsann inte många minuter jag suttit på rumpan men nu är jag ledig ända fram till juldagen vilket känns bra. Nu kan jag börja planera julfirandet på allvar.

I dag läste jag i vår tidning att MAXI inte ska sälja fyrverkerier i år. ÄNTLIGEN! Jag önskar att fler säljare ställer upp och gör som MAXI och inte säljer till allmänheten.

Förra året var det en ung kille som dog efter att en pjäs smällt av i ansiktet. Många skadar sig allvarligt varje år för att inte tala om alla djur som far illa och måste ta lugnade.

Jag förstår inte alla föräldrar som köper smällare till sina barn. Hur tänker de? Inte mycket! Smällare är ett gissel för djuren och barnen, för det är barn som "leker" med dessa, gör det från morgon till sena kvällen under flera månaders tid. Här har man redan börjat om än i liten skala.

Till alla föräldrar som köper till sina barn, spara era pengar och gör något vettigt för dem i stället.

Lika olagligt som det är att köpa sprit till sina barn är det att köpa smällare!

Jag önskar en fridfull jul och nyårshelg där vi kan njuta av våra promenader med hundarna.






 
 
Kristina

Kristina

20 december 2008 07:04

Jag håller med!! Här blir det inga smällare. Har inte köpt det på några år. Sandra gillar inte när det smäller pga hennes synskada och Milou, som vi hade innan Sallie, gillade inte heller när det small.

http://kristinas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tin - 24 november 2009 12:18

Att skriva här i bloggen har varit väldans kul...men var sak har sin tid eller hur? Jag borde ha väldans spännande saker framöver att skriva om men det tänker jag inte göra...   Jag har fått ett nytt jobb som teamledare och det ska bli så spänn...

Av Tin - 18 november 2009 23:14


Min lilla prinsessa...         

Av Tin - 18 november 2009 23:07


Visst är jag en snygging....        Harry...mattes bus! ...

Av Tin - 3 november 2009 18:19


   Lisa och Harry   Snällt sitter de nyklippta vovvarna och väntar på matte som gör sig redo för en promenad.     ...

Av Tin - 3 november 2009 10:06

Lisa är den förståndige av hundarna och hon vet så väl vad som är på gång...klippning. Då har man ju inte så bråttom in precis, nä då, då kan man springa i trädgården, vara väldans upptagen och jag kan ropa mig hes...för hon hör inte...vill inte... ...

Ovido - Quiz & Flashcards