Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008
Är du allergisk mot ägg?
Här fyller jag på med recept efter hand.
Kladdkaka
150g margarin
2msk ljus sirap
3,5 dl socker
3dl mjöl
1dl kakao
1,25dl mjölk eller grädde
"Smöra" och "bröa" en form (använd gärna kokos)
Smält smör och rör i sirap och mjölken el. grädden
Blanda socker, mjöl och kakao i en bunke
Blanda i vätskan och rör till en gämn smet
Häll smeten i formen
Grädda kakan 175-200 grader i 20-25 min.
Ät den ljummen med glass eller grädde!
Att skriva här i bloggen har varit väldans kul...men var sak har sin tid eller hur? Jag borde ha väldans spännande saker framöver att skriva om men det tänker jag inte göra... Jag har fått ett nytt jobb som teamledare och det ska bli så spänn...
Lisa är den förståndige av hundarna och hon vet så väl vad som är på gång...klippning. Då har man ju inte så bråttom in precis, nä då, då kan man springa i trädgården, vara väldans upptagen och jag kan ropa mig hes...för hon hör inte...vill inte... ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|