Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av Tin - 27 augusti 2008 20:45

I dag har det varit jobb hela dagen med personalmöte på eftermiddagen. Dessa mötet kan vara väldigt jobbiga i bland. Det finns personer som pratar väldigt mycket och avbryter när andra vill säga något och i värsta fall tar över hela mötet. Jag tänker varje gång, hör de inte hur de själva låter. Nej, tydligen inte för det händer gång på gång.

I morgon är det min enda ledig dag innan jag jobbar helgen. Morgondagen får gärna snigla sig fram för jag vill att den ska vara länge. Jag hoppas också på lite bättre väder än detta blöta som varit i dag.

Men jag börjar med sovmorgon till...åtta ungefär. Då tar jag och hundarna en promenad.

Sovmorgon för mig är inte att sova länge på morgonen utan den innbär att sova tills jag själv vill stiga upp. Då är det ingen klocka som ringer och tvingar upp mig.

Å, VAD SKÖNT!


Av Tin - 27 augusti 2008 20:05

Ja, nu sitter jag här igen! Hade jag vetat och förstått hur roligt det är att blogga, skulle jag börjat för länge sedan.

Det värsta som kan hända just nu, är att min familj tröttna på mig och avskedar mig. Varför då? kanske du undra. Det är väl inget märkvärdigt att sitta vid en dator och knapplar.

Ja, men tänk er att ni kommer och vill fråga er mamma om viktiga saker och ni förväntar er ett klokt svar som mammor bruka ge. Men den här mamman svarar bara...mmm... lite frånvarande. Hur bra svarat är det på en skala 1-10 ?

Jag måste bättra mig, det är aldrig försent att bättra mig, det vet jag. Därför väntar jag ett tag till.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards