Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Tin - 26 augusti 2008 20:13

Jag skrev att jag åker på samma räls tidigare i dag och det är under rollen som mamma och alla ni som är mammor vet precis vad jag menar. Som mamma gör man om... och gör om... och gör om....hela tiden. Det finns liksom ingen ende.

I mitt arbete händer det just nu många spännande saker vilket det alltid har gjort. Det är många projekt jag varit med och jobbat med.

Nu har jag gått en utbildning som ska hjälpa mig i mitt uppdrag som kompetensinventerare. Detta uppdrag ska genomföras under några veckor nu i höst.

Under utbildningen fick jag en förfrågan om jag vill vara med i en liten teatergrupp. Det är klart att jag vill!!!

Teatern ska handla om äldrevården och kommer att varvas med en föreläsning för all vårdpersonal vid fem tillfällen.

Detta ser jag verkligen framemot. Jag älskar att spela teater.

Snacka om många "tågbyten" under resans gång!

Av Tin - 26 augusti 2008 09:24

I mina tankar gör jag så mycket roligt men verkligenheten är annorlunda. I mina tankar gör jag något nytt, annorlunda och spännande.

Jag har kommit på (för längesedan) att jag varje dag, gör samma saker. Allt går på rutin eller räls, ni förstår vad jag menar. Jag är inte unik att varje dag åka på samma räls.

I bland när jag åker på rälsen ser jag en avtagsväg lite längre fram. Där ska jag ta in tänker jag glatt. När jag kommer dit glömde "någon" att växla om och jag fortsätter på samma räls igen. Men det kanske ska vara så här att vara människa att åka på samma räls hela tiden. Det ska kännas tryggt och säkert! Blir rälsen för krånglig är det lätt att spåra ur. Men jag håller i alla fall utkik efter det vägskäl som det står "göra höstfint i trädgården" på skylten. Den borde komma snart.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards