Alla inlägg den 25 augusti 2008

Av Tin - 25 augusti 2008 22:19

Hej Du!

Jag är lite nyfiken av mig

svara gärna på min fråga som visas

till höger i min blogg :)


kram/Tin


Av Tin - 25 augusti 2008 20:14

Min farmor sa ofta "vem tog denna måndagen". Dagen har gått väldigt fort och nu är det redan kvällen.

Maten är lagad och uppäten. Disken är klar och köksbordet avtorkat. Hundarna har fått mat och en kvällspromenad. Dottern har fått övningsköra men den rena tvätten har INTE kommit i lådorna och kylskåpet är INTE städat.

Man kan omöjligt hinna allt även om jag är en "duktig" mamma. Lite får jag spara till morgondagen...eller en annan dag. Just nu är det mycket som ska göras "annandagen". Jag håller på att lära mig att ta det lite lugnt vem tjäna på att jag stressa i genom livet?  Inte jag i alla fall.




Av Tin - 25 augusti 2008 09:08

Vilket vackert väder! Solen skiner efter helgens ihållande regn. Är det inte fantastiskt! Förstår ni? Det är för att solen ska ge oss inspiration och glädje åt är en ny arbetsvecka.

Jag har varit ute med hundarna på morgonpromenad och de fick ta god tid på sig att "läsa dagsnyheterna" längs vägen vi gick och jag njöt av solen och den grönska som kommit efter regnet.

I dag blir det en spännande eftermiddag! Jag har ett uppdrag i höst att arbeta som kompetensinventerare så i eftermiddag påbörjas utbildningen.

Ha nu en riktigt bra dag! Den blir vad du själv gör den till!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards