Alla inlägg under juni 2009

Av Tin - 4 juni 2009 17:32


Det är hög tid att fixa lite kvällsmat och därefter ska här bakas rosenbröd till studentfesten. Vår dotter tar studenten på tisdag och sonen slutar 9:an på onsdag i nästa vecka. Det gäller att ligga steget före med planering av fest och allt. Det är riktigt kul att "ställa till med" fest bara jag har tiden och det har jag när jag tagit kompledigt i nästa vecka. Nu ska det väl knorras för det på jobbet ;))))

Absolut inte av alla men av "någon"...som jobbar överallt ni vet!

Men har man komptimmar så har man och då ska man ta ut dem när det passar en bäst!!!

Nu kan jag inte sitta här....skulle ju laga mat!!!


Av Tin - 4 juni 2009 16:26


Kom till jobbet i morse och en del av mina kollegor hade tagit ut lite kompledigt och jag skulle också försvinna under eftermiddagen för ett möte (vikarier sätts in för var och en)

Då hör jag en så intelligent kommentar...vad många som ska vara lediga, det är väl inget särskilt nu???

Va!!!...händer!!! Det händer väl massor och för den skull är det väl skönt att kunna vara lite ledig i bland, oavsett!!!

Det roligaste är att, om personen i fråga själv tar kompledigt, då är det inget konstigt med det. Då rings det minsann inte och här om vi klarar dagen eller inte.

Jag kallar detta för att vara missunsam....det är bara så korkat.


Av Tin - 4 juni 2009 06:14


Nu är det bara så förmycket av allting. Det tycks som om allt ska hända under första halvan av juni.

I dag skulle jag bara vilja sitta i "godan ro" och blåsa såpbubblor och inte tänka på någonting mer än att se hur bubblorna stiger mot skyn en efter en.

Men inget ska ju vara enkelt...nä då! Det ska kännas att man lever....hmmmm...

Nu är det jobbet som väntar...en sak i taget.

Ha en riktigt bra torsdag!

Av Tin - 3 juni 2009 16:45


Nu har jag både klippt hundar och ungar. Sonen kände att hans hår var 1 cm förlångt och så kan man inte se ut, nä då...när det är skolavslutning och allt om en vecka.

Allt hänger liksom på håret fastän han har fått nya kläder i dag till nians sista dag.


Men som sagt...betala ett par hundra för lite klippning det gör jag inte! Jag klippte till honom...ha ha...med saxen alltså och han blev skitnöjd. Det var länge sedan jag klippte en människa men ja...hur svårt kan det vara!???


Vad det kostar mycket pengar att sluta skolan!!! Hade jag vetat det hade de fått kvarsittning ;)))

 Att studenten kostar det vet alla men även att sluta 9:an...det kostar också.

Det ska vara pengar till skolmuck, muckfest, klassens dag, present till lärarna och så nya kläder mm. Vad säger ni?

Det går en del pengar minsann och jag kan fundera på om alla familjer har dessa pengar.



Av Tin - 2 juni 2009 20:48


Lisa tyckte att kvällrundan var riktigt skön då det var betydligt svalare ute, bara 13 grader och bara 13 dagar tills valparna föds.

Både Harry och Lisa är ute och busar i trädgården just nu....ja det är klart, buset står Harry för medan Lisa vankar omkring med sina valpar i magen, på ett mera stillsamt sätt. Hon går omkring och tittar på alla fina blommor....luktar....beundra... om nu en hund kan det men det ser så ut i alla fall.

Harry har fått värsta wheatenrycket och springer varv på varv för att sedan stanna upp och dricka vid vattenspelet.

Harry är nybadad och i morgon ska jag klippa honom och sedan är det Lisas tur att bada.

Av Tin - 2 juni 2009 16:53


Jag vaknar på morgonen och tänker...en hel ledig dag...himmel vad jag ska hinna mycket!!! Men hur mycket hinner jag? Tiden bara rusar i väg...

Men nu har jag i alla fall planterat lite sommarblommor i mina lådor...



I år blev det petunia och snöflinga



Jag har inte haft petunia under flera år faktiskt men kände att det få bli så i år. De här färgerna blir snygga ihop när de får växa sig stora. Vitt, ljusrosa och mörkrosa.


Vid dörren planterade jag stjärnöga


Av Tin - 1 juni 2009 21:36


Vi har haft riktig varmt idag och tur hade jag som var ledig. Jag fick ju en skön solstol i morsdagspresent och kände bara att jag måste ha en ny bikini också så under eftermiddagen åkte jag för att köpa en.


Tag tre och betala för två...vad bra! Sådant gillar jag och så raffsar jag åt mig flera olika delar och går till provrummet. Som vanligt böjer jag mig ner och tittar om det syns några ben i hytten men den var tom. Jag hänger alla mina "prylar" på krokarna och ska börja klä av mig när dörren plötsligt rycks upp....Ååååå förlåt, säger en röst som genast stänger dörren igen.


Ska det vara så svårt att titta under halva dörren för att se om det är några ben därinne och därmed upptaget?

Jag börjar prova del efter del och kommer på att min kropp måste vara helt felkonstruerad. Allt ser bara knasigt ut. Efter stort möda och stort besvär bestämmer jag mig för tre delar och ska sedan hänga tillbaka de som jag inte ska ha. Rätt plagg på rätt klädhängare med rätt storleksangivelse....ni fattar? De ska liksom klämmas dit!Hur lätt är det att hänga upp plaggen på dessa klädhängare....varm var jag innan men nu är jag genomsvett.


Nu har jag i alla fall en ny bikini med en överdel jag är väldigt nöjd med och två par byxor som det absolut inte är något fel på. Det är bara min ända och mage jag inte är nöjd med, men det fanns inga sådana att köpa, tyvärr. Tag två betala för en hade varit bra ;)

Det är väl bara för mig att inse att jag inte är 20 år längre och vara nöjd ändå!!! :)))))





Ovido - Quiz & Flashcards