Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Tin - 1 juni 2009 21:36


Vi har haft riktig varmt idag och tur hade jag som var ledig. Jag fick ju en skön solstol i morsdagspresent och kände bara att jag måste ha en ny bikini också så under eftermiddagen åkte jag för att köpa en.


Tag tre och betala för två...vad bra! Sådant gillar jag och så raffsar jag åt mig flera olika delar och går till provrummet. Som vanligt böjer jag mig ner och tittar om det syns några ben i hytten men den var tom. Jag hänger alla mina "prylar" på krokarna och ska börja klä av mig när dörren plötsligt rycks upp....Ååååå förlåt, säger en röst som genast stänger dörren igen.


Ska det vara så svårt att titta under halva dörren för att se om det är några ben därinne och därmed upptaget?

Jag börjar prova del efter del och kommer på att min kropp måste vara helt felkonstruerad. Allt ser bara knasigt ut. Efter stort möda och stort besvär bestämmer jag mig för tre delar och ska sedan hänga tillbaka de som jag inte ska ha. Rätt plagg på rätt klädhängare med rätt storleksangivelse....ni fattar? De ska liksom klämmas dit!Hur lätt är det att hänga upp plaggen på dessa klädhängare....varm var jag innan men nu är jag genomsvett.


Nu har jag i alla fall en ny bikini med en överdel jag är väldigt nöjd med och två par byxor som det absolut inte är något fel på. Det är bara min ända och mage jag inte är nöjd med, men det fanns inga sådana att köpa, tyvärr. Tag två betala för en hade varit bra ;)

Det är väl bara för mig att inse att jag inte är 20 år längre och vara nöjd ändå!!! :)))))





Ovido - Quiz & Flashcards