Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Tin - 16 augusti 2009 22:34


Så var helgen över och en ny arbetsvecka ska börja. Jag har fixat min matlåda i kväll. Ägg, makrill och melon till frukost. Wokgrönsaker med bacon och en kiwi till lunch.

Jag mår mycket bättre när jag äter ordentligt och det har jag verkligen igen på alla sätt och vis.


Har ni matlåda med er?

Av Tin - 16 augusti 2009 13:12


Lite trött är jag allt i dag för det blev väldans sent i natt.

Ha ha...nä då, det beror inte på åldern för även ungdomarna är sega.

Vi hade jättetrevligt bakom våra berg av kräft och räkskal och kladdiga händer. Det är verkligen slabbigt att sitta och skala dem och den servett man dukat med räcker föga.

Christer (från Villarosa) hade också födelsedag och han hade gjort en fanstastiskt god sillrätt. Varför blev han inte kock kan jag undra...

Sent, alldeles för sent åkte vi in till Sail Karskrona. Jag hade gärna stannat hemma men vår son var där och vi hade lovat att komma in. Sedan tycker jag att ALLA föräldrar ska ha koll på sina ungdomar en sådan kväll. Vi såg många ungdomar i Richards ålder som inte var nyktra. Hur tänker dessa föräldrar???? :(

Mycket folk och fylla. Vad kan inte hända?

Richard anslöt sig till oss när vi kom till stan...så redig han är den grabben! "stolt mamma"...och det kändes riktigt bra att vi, hela familjen kunde lämna stan tillsammans.



Av Tin - 16 augusti 2009 12:38


När jag vaknade tidigt i morse kände jag efter om det märktes på något vis att jag var ett år äldre. Till min glädje upptäckte jag att allt var som vanligt. Jag hoppar ur sängen och det lika obehindrat som tidigare.

Spegeln är ju kanske inte så kul kanske men dessbättre såg jag inga nya "linjer". Inga gråa hårstrån heller!

Glad ta jag på mig gympaskorna, kopplar hundarna och kan ni tänka er....benen är lika snabba som vanligt.

Summan av kardemumman är att min födelsedag...om att bli ett år äldre...har gått obemärkt förbi!!! :)

Nu är jag inte dum heller! Jag fattar att allt händer inte på en dag och det är verkligen tur. Då hinner jag vänja mig ha ha....och alla andra också för den delen.

Ovido - Quiz & Flashcards