Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Tin - 2 augusti 2009 19:57


Vilken skön sommardag det varit med mycket sol och bad i poolen...härligt! Ska det vackra vädret hålla i sig semestern ut...drygt en vecka till? Det hade varit väldans gott!!!

Gott var det också med marinerade räkor på spett som vi grillat i kväll. Lite drygt att skala alla räkorna men jag har "övat" många gånger så hastigheten är hög...skulle förmodligen ligga rätt bra till i tävling "skala flest räkor på 10 minuter". Nu finns det ingen sådan tävling, men om det hade funnits...



Av Tin - 2 augusti 2009 11:46


Tänk att jag också hade sovmorgon idag! Var väl lite trött efter gårdagen kan jag tro ;)

Som tur är sover Harry lika länge som vi...duktig vovve!

Efter en timmes morgonrunda med Harry gick vi hem och stekte ägg, bacon och rostade bröd. Harry njöt av de förföriska dofterna...men vad är det för fel på Robur hundfoder nu då?.....hmmmm.

Det är varmt och skönt så vi åt den goda frukosten på altanen...och här sitter vi fortfarande och njuter av lugnet och än så länge har ingen dragit igång någon gräsklippare.

Av Tin - 2 augusti 2009 00:43


Har precis kommit hem från Karlskrona där vi ätit en god middag tillsammans med våra goa vänner Chris och Kickie från Villarosa . Ni måste bara gå in på länken och titta på vår Lisas söta valpar som börjar bli riktigt stora nu. Vilka sötnosar de är!!!

Det var liv och rörelse i stan för det var lite extra under helgen, Viva Karlskrona med vin, mat, kultur och musik.

Vi har haft en jättetrevlig kväll! 



Ovido - Quiz & Flashcards