Alla inlägg den 5 september 2009

Av Tin - 5 september 2009 19:01


Vi har inte ronoverat vårt kök sedan vi byggde huset för 20 år sedan så det är hög tid att byta vitvaror, golv, kakel och tapeter. Jag vågar knappt frosta av frysen för risken är att den inte går i gång igen.

 Däremot ska vi behålla vår köksinredning i silvergrå ek. Jag gillar den fortfarande fast den har några år på nacken...


Kanske inte det senaste men det är det som är grejen...att inte ha lika kök som alla andra.

I dag var jag och tittade på tapeter och som vanligt vet jag i huvudet hur den ska se ut. Vit med vitt skimmrande mönster. Jag hittade några snygga tapeter och lånade hem katologer så vi kan i lugn och ro bestämma oss.


Den här tapeten gillar jag. Den är mycket vitare i verkligheten. Vitt mönster på vit bakgrund. I köket är det inte så mycket tapet som ska upp. Köksinredingen och det stora fönstret stjäl väggar så det blir inte oroligt med mönstrat, tvärt om, det bli bara roligt :)


Randigt kan också vara snyggt och denna tapet har jag sett uppsatt i ett kök och den är jättesnygg! Den är också vitare i verkligheten.


Ett grått och vitt kök är kanon då kan jag ha rött till jul, gult till påsk, grönt till sommaren och....vilka färger hur som helst och när som helst.

Av Tin - 5 september 2009 09:07


Trodde att jag skulle ha träningsvärk efter allt grävande i går men det känns helt okej i kroppen.

Då är det bara att fortsätta i dag men först ska jag åka och välja tapet till köket. Jag har fått det stora förtroendet medan min man jobbar. Han litar på att jag väljer rätt och vet att jag har bra smak *luktar skryt* men det bjuder jag på...



Ovido - Quiz & Flashcards